Bekende gezichten Oud-Tweede Kamerlid

Frank Futselaar

De SP was eigenlijk de enige partij zich consequent verzette tegen het groeiende neoliberalisme, en is dat eigenlijk nog steeds.

Frank Futselaar

Meer over Frank

Ik ben in 2000 lid geworden van de SP. Andere ‘linkse’ partijen werkten mee aan afbraakbeleid van de publieke sector, privatisering of steunden oorlogspolitiek. De SP was eigenlijk de enige partij zich consequent verzette tegen het groeiende neoliberalisme, en is dat eigenlijk nog steeds. Daarnaast ben ik er trots op dat mijn partij mensen wil organiseren om samen te vechten voor een betere samenleving, in plaats van de ieder-voor-zich-maatschappij.

Ik heb politieke geschiedenis gestudeerd in Groningen, ben beleidsmedewerker geweest voor onze Europese fractie, provincieambtenaar, gemeenteraadslid, statenlid en bovenal hogeschooldocent.

Ik ben in de eerste plaats een onderwijsman. Als geboren en getogen Groninger ben ik nu al zo’n 10 jaar in Zwolle woonachtig, een prachtige stad in een prachtig gebied. In mijn vrije tijd wandel ik graag in onze prachtige natuur, en als het regent lees ik graag een goed boek.

Frank Futselaar op SP.nl