Wij zijn hen niet vergeten - Kijk de steunmanifestatie terug!

De getroffen ouders en kinderen hebben vaak het idee dat ze er alleen voor staan en dat hun belangen vergeten zijn. Dat is allerminst het geval, daarom organiseerden maatschappelijke organisaties (Stichting Gedupeerde Ouders, Amnesty International, Save the Children, FNV, De Zolderkamer (ouders, kinderen en jongeren), Defence for Children, Het Vergeten Kind, Mars met de Moeders, Het Kinderrechtencollectief, Bits of Freedom, OPZIJ, New Urban Collective / The Black Archives, Stichting Dutch Child Center Landelijke CliĆ«ntenraad en de Nederlandse politiebond) samen met politieke partijen (SP, GroenLinks, Bij1, Denk, PvdA en Partij voor de Dieren) een manifestatie op het Kruisplein, bij de recent onthulde expositie over de verhalen en foto’s van gedupeerde gezinnen van het toeslagenschandaal.

Betrokken SP'ers