nieuws

Honderden bijeen voor eerlijk loon: aftrap van breed verzet

De mensen met een arbeidsbeperking van Wij Staan Op stonden zij aan zij met BN’ers, politici, werkgevers, vakbonden en wethouders. Honderden mensen kwamen samen op de manifestatie voor Eerlijk loon. Want het minimumloon is niet voor niets het minimumloon. Het is de bodem van onze beschaving. Maar toch wil dit kabinet mensen met een arbeidsbeperking onder het minimumloon laten werken. Dat vinden wij niet rechtvaardig! En deze manifestatie liet zien: wij staan samen sterk!

Kijk hier wat Maarten van Rossem van dit onzalige plan vindt:

Maar we zijn er nog niet. Want is het rechtvaardig dat multinationals miljarden cadeau krijgen, terwijl mensen met een arbeidsbeperking onder het minimumloon betaald worden? Het is Tijd voor Rechtvaardigheid! Wij gaan door omdat dit plan van tafel moet. Steun jij ons? Kom dan op 15 september naar Rotterdam.

Meld je aan voor 15 september

 

Lilian Marijnissen
Eerlijk loon manifestatie

Betrokken SP'ers