nieuws

Succesvolle start van ‘De winst van eerlijk delen’-tour

Inspiratie en volle zalen in Haarlem en Amersfoort

‘De winst van eerlijk delen’-tour trapte af in een bomvol Patronaat in Haarlem en drie dagen later met een volle zaal in de Prodentfabriek in Amersfoort. Lilian Marijnissen ging hier in gesprek met Patrick Lodiers , Amber Kortzorg en alle aanwezigen in de zaal over de ideeën in haar recent verschenen boek 'De winst van eerlijk delen'. Gesprekken over de huidige tijd en de ideeën voor de toekomst. Avonden doorspekt met persoonlijke anekdotes, actuele feiten en keiharde argumenten. Waar heeft Nederland de verkeerde afslag genomen? En vooral: hoe vinden we de weg terug? Singer-songwriter Niels Geusebroek (bekend van de hits ‘Take Your Time Girl’ en ‘Year of Summer’) zorgde live voor de muziek.

‘De winst van eerlijk delen’-tour doet nog verschillende plekken in Nederland aan waaronder Arnhem, Breda, Groningen en Rotterdam. Met bijzondere gasten zoals Fidan Ekiz, Sinan Can, Bram Douwes en Sander de Kramer.

Wilt u ook een avond bijwonen? Dat kan! De toegang is gratis. Meld u dan snel aan.

Aanmelden voor de avonden kan hier.

Aanmelden

Betrokken SP'ers