nieuws

Lilian Marijnissen in gesprek met leraren, agenten en zorgverleners

Na tien jaar Rutte is dat wat van ons allemaal is, onze zorg, ons onderwijs en onze veiligheid, verweesd. De kwaliteit schiet tekort. De werkdruk is te hoog door te weinig collega’s en teveel bureaucratie. Het is de hoogste tijd voor een herwaardering van de publieke sector en de SP zal daar het komend jaar alles voor uit de kast halen.

Lilian Marijnissen gaat in gesprek met mensen die werken in de zorg, in het onderwijs of bij de politie, over waarom je voor het mooie vak gekozen hebt en over wat er nodig is. Samen kunnen we ervoor zorgen dat dingen gaan veranderen.

Dus werk je in het onderwijs, in de zorg of bij de politie? Schrijf je dan nu in. Neem gerust je collega's mee. Je hoeft geen lid te zijn van de SP.

Meer informatie over de bijeenkomsten en de mogelijkheid om je aan te melden vind je hier:

Betrokken SP'ers