column
Lilian Marijnissen:

Uw vertrouwen zullen we nooit beschamen

Lilian Marijnissen

Het is zover: heel Nederland mag vandaag naar de stembus. Natuurlijk hoop ik dat u op de SP stemt. We gaan namelijk nog een hele spannende dag tegemoet vandaag. Een groot deel van de mensen heeft nog niet definitief besloten en uit de laatste peilingen blijkt dat de steun voor de SP groeit.

Laten we ons best doen om dat om te zetten in nog meer steun, want het mag duidelijk zijn: hoe groter de SP wordt, hoe groter de kans dat er een sociale uitweg uit de crisis komt. Daar gaan we voor: een betaalbaar huis, goede zorg en een fatsoenlijk inkomen en pensioen voor iedereen. Hoe meer stemmen we krijgen vandaag, hoe meer we het verschil kunnen maken. Een ding is zeker: uw vertrouwen zullen we niet beschamen.

Ga daarom vandaag stemmen. Stem vandaag op een partij waar je morgen ook nog wat aan hebt. Stem op de SP voor een eerlijk Nederland.

Kan ik op u rekenen?

Blijf op de hoogte!

De SP zet zich in voor genoeg betaalbare huizen, voor eerlijke zorg, voor veilige buurten en voor nog veel meer. We doen onderzoek, voeren actie, organiseren bijeenkomsten en doen voorstellen. Zorg dat je op de hoogte blijft, mis het niet!

Betrokken SP'ers