nieuws

Het beste van 50 jaar SP verzamelalbum

‘Vijftig jaar SP is vijftig jaar strijd voor menselijke waardigheid, gelijkwaardigheid en solidariteit. Maar dat is ook vijftig jaar SP muziek! Geweldig om al deze muziek nu op een verzamelalbum ‘Het beste van 50 jaar SP’ te horen.’ - Lilian Marijnissen.

De SP bestaat 50 jaar! 50 jaar actief betekent ook 50 jaar muziek. Mooie muziek van Groep Fosko, teksten van Karel Glastra van Loon, en nummers gezongen samen met verschillende bekende Nederlanders. Mooie en rake bespiegelingen op de afgelopen 50 jaar en op heel veel momenten nog steeds bijzonder actueel. De AOW op 65, de JSF en Europa, het komt allemaal voorbij. Van de allereerste nummers tot het nieuwste lied van Ella Wonder over het toeslagenschandaal. En natuurlijk ons eigen SP-lied: Een Mens is meer. Laat je verrassen als je de nummers nog niet kent of zing hardop mee met de bekende nummers. Het kan allemaal op dit bijzondere verzamelalbum dat wordt uitgebracht in het 50 jarig jubileumjaar van de SP.