nieuws

Ami Gest (1989-2019), een ontwapenend mooi mens

Ami Gest

Ami Gest geldt als de oprichter van de SP-afdeling in Landsmeer. Hij organiseerde opzienbarende acties met jongeren en buurtbewoners. Hij motiveerde, stimuleerde en inspireerde heel veel mensen. Onder zijn leiding werd de SP in Landsmeer de grootste ledenpartij. Ami Gest overleed afgelopen vrijdag op 29-jarige leeftijd. Het verlies is enorm groot, de SP is diepbedroefd.

Hij werd als vijftienjarige lid van onze jongerenorganisatie ROOD en maakte een onuitwisbare indruk. Ami was één van die zeldzame mensen die in staat was om mensen een brede lach te bezorgen met zijn warme menselijkheid. Hij liep voorop met acties voor menselijke waardigheid, gelijkwaardigheid en solidariteit. Ami was een ontwapenend mooi mens.

We zullen hem verschrikkelijk missen.