‘Hoe kun je nog slapen vannacht?’

Door het toeslagenschandaal is tienduizenden gezinnen een ongekend onrecht aangedaan. Ella Wonder maakte met Groep Fosko een strijdbaar lied voor de getroffen ouders. Het nummer ‘Hoe kun je nog slapen vannacht?’ is een keiharde aanklacht tegen het toeslagenschandaal en het kabinet Rutte dat op het punt staat een doorstart te maken nadat ze eerder vonden dat ze weg moesten vanwege het toeslagenschandaal. Daarnaast is het bedoeld om de getroffen ouders een hart onder de riem te steken.

 

Luister hier naar ‘Hoe kun je nog slapen vannacht?’

Ella Wonder maakte met Groep Fosko een strijdbaar lied voor de getroffen ouders van het toeslagenschandaal. Zij gaf een spetterend optreden van het nummer ‘Hoe kun je nog slapen vannacht?' tijdens het XXVIe SP-congres.

Over Ella Wonder

Ella Wonder is de dochter van Geert Timmers, beter bekend als Bob Fosko. Bob maakte vele strijdbare liedjes voor de SP. Samen met Karel Glastra van Loon schreef hij ook het lijflied van de SP ‘Een mens is meer’. Bob overleed in 2020 en ontving vlak voor zijn dood de hoogste SP-onderscheiding, de Gouden Tomaat, voor zijn creatieve ondersteuning van de SP.

Bekijk hier het optreden terug van ‘Hoe kun je nog slapen vannacht?’ tijdens het XXVI SP-congres