www.sp.nl/wereld

Homepage SPSlash Wereld

Zoeken in /wereld

/wereld :: onze mensen

Meer info over Harry van Bommel

Harry van Bommel

Meer info over Emile Roemer

Emile Roemer

Fractiemedewerkers:
Sara Murawski
Jip van Dort

/wereld :: agenda

  • Dinsdag 22 april Den Haag - 13.00 uur, Harry van Bommel spreekt bij de herdenking van de Armeense genocide. Locatie: Het Plein.
  • Dinsdag 22 april Den Haag - 14:00 uur, SP-Europarlementariër Dennis de Jong is aanwezig bij de lancering van de StemWijzer Europa en zal als eerste van de nieuwe StemWijzer gebruiken. Pro Demos, Hofweg 1.
  • Dinsdag 22 april Den Haag - 16.00 uur, Harry van Bommel spreekt bij Newroz, het Koerdisch Nieuwjaar, in het stadhuis in Den Haag.
  • Dinsdag 22 april Den Haag - 19:00 uur, Harry van Bommel spreekt bij een manifestatie waarin meer aandacht wordt gevraagd voor het leed van religieuze minderheden in Syrië. Locatie: Het Plein.
SP.nl/wereld

Dossier Dagboek Keniareis Roemer, Irrgang en Smaling


Bekijk het fotodagboek

Van 8 t/m 15 mei 2011 brachten SP-leider Emile Roemer, Kamerlid Ewout Irrgang, hoogleraar en Eerste-Kamerlid Eric Smaling en SP-fractiemedewerker Riekje Camara een bezoek aan Kenia. Gedurende deze week bezochten zij diverse ontwikkelingsprojecten in het land. Voor SP.nl hielden ze een dagboek bij.

Voor Roemer is dit zijn eerste bezoek aan het Afrikaanse continent. Roemer: ‘Er is in Nederland discussie over de effectiviteit van ontwikkelingssamenwerking. Ik wil nu graag met eigen ogen eens zien waar ons belastinggeld aan wordt besteed en of dit inderdaad effectief is.’

De SP-delegatie zal onder meer bezoeken brengen aan een vluchtelingenkamp, aids- en onderwijsprojecten, bloemenkwekers en theeplantages van Unilever. Daarnaast wordt een bezoek gebracht aan een tribunaal en een gevangenis die gebruikt worden in het kader van de bestrijding van piraterij.

 

Delen via sociale media Informatie over delen en sociale media

/wereld :: column

/wereld :: video's

Studio SP
top