Stuur jouw energierekening

De energierekening stijgt enorm. Maar dit kabinet wil niets meer doen om de energierekening voor dit jaar te verlagen. Wij willen dat de energierekening dit jaar nog wordt verlaagd, zodat mensen niet in de problemen komen.

Dit kabinet sluit de ogen voor de stijging van de energierekening. Daarom willen we dat aan hen duidelijk maken. Is jouw energierekening gestegen? We willen jou dan vragen een kopie van de rekening op te sturen. Dan kunnen we laten zien wat de stijging van de energierekening echt betekent voor mensen. Het kan een kopie zijn van de rekening, een kopie van het voorschot dat is gestegen, of een ander document dat laat zien hoeveel je moet (gaan) betalen.

Je kunt de kopie mailen aan: energierekening@sp.nl of uitprinten en sturen per post aan de SP Tweede Kamerfractie, Postbus 20018, 2500 EA Den Haag. Natuurlijk gebruiken we de informatie alleen helemaal anoniem, dus maak de persoonsgegevens die erop staan onleesbaar.

De rekeningen moeten uiterlijk voor 16 september binnen zijn.