nieuws

Huurders voeren actie bij Vestia

Stop de huurverhoging

Huurders van Vestia voerden actie bij het hoofdkantoor van Vestia. Ruim 1.600 huurders stuurden afgelopen tijd hun verhaal op, over achterstallig onderhoud, schimmel, en hoge huren. Deze verhalen zijn gebundeld in een zwartboek dat door een groep huurders en de SP is aangeboden aan de directie van Vestia.

Wij willen voor alle huurders veilige, gezonde en betaalbare woningen. We ondersteunen de huurders in hun eisen om de huurverhoging stoppen, want 0% is genoeg! Ook willen we dat al het achterstallig onderhoud direct uitgevoerd wordt.

Bekijk het zwartboek

Op dit moment krijgen veel huishoudens in Nederland door de coronacrisis te maken met een terugval in inkomsten. Maar ondertussen gaan de huren per 1 juli voor velen nog verder omhoog. De SP start daarom de actie '0 is genoeg' en roept iedereen op om in actie te komen voor het bevriezen van de huren.

Doe mee