nieuws

Gouden Roeispaan voor Buurtzorg-directeur Jos de Blok

SP-fractievoorzitter Lilian Marijnissen heeft de Gouden Roeispaan uitgereikt aan de directeur van Buurtzorg, Jos de Blok. De Gouden Roeispaan wordt een paar keer per jaar uitgereikt aan mensen die tegen de stroom inroeien, maar daarmee een voorbeeld zijn voor anderen.

Jos de Blok zorgt ervoor dat al zijn medewerkers van Buurtzorg in deze corona tijd veilig, met voldoende beschermende middelen, hun werk kunnen doen. Dat is bijzonder want vanuit de regering horen we continu dat dit niet kan. Jos de Blok vindt dat zorgmedewerkers zèlf moeten kunnen besluiten of beschermende middelen nodig zijn en maakt dit ook mogelijk. Jos de Blok is hiermee een voorbeeld voor anderen.

Wil jij ook iemand nomineren voor een Gouden Roeispaan? Laat het ons weten!

Ik nomineer iemand

Blijf op de hoogte!

Ja, ik wil op de hoogte blijven van belangrijk nieuws en acties van de SP en Lilian Marijnissen.

Betrokken SP'ers