nieuws

Lilian in debat: Algemene Politieke Beschouwingen

De Algemene Politieke Beschouwingen zijn in volle gang. Lilian gaat het debat aan, want hoe kan het zijn dat de economie groeit, maar de lonen achterblijven? Terwijl de energierekening, de prijs van de boodschappen, de huren en de zorgkosten wel stijgen. Over de pensioenen, de wooncrisis, de zorg, de permanente oorlog en  klimaatrechtvaardigheid.

‘Mensen zijn op zoek naar een samenleving waarin vanzelfsprekend iedereen verantwoordelijk is voor zijn of haar eigen geluk, maar waar we vooral ook samen aan iets bouwen. Bouwen aan iets dat groter is dan onszelf: een goede toekomst voor de volgende generaties, een rechtvaardige wereld en een perspectief van hoop.’

Kijk hier een stuk van Lilians betoog terug op dag 1:

 

Het is tijd voor rechtvaardigheid! Ben je nog geen vriend voor rechtvaardigheid? Sluit je dan nu aan!

Ik sluit me aan

Betrokken SP'ers