nieuws

De vriendendag: de beweging voor rechtvaardigheid groeit

Ruim 15.000 mensen sloten zich al aan bij de strijd voor rechtvaardigheid. Tweehonderd Vrienden voor Rechtvaardigheid kwamen zaterdag naar cultuurpodium de Groene Engel in Oss.

En dat is hard nodig. Want de energierekening stijgt, de boodschappen worden duurder, de zorgpremie gaat omhoog, terwijl multinationals van dit kabinet Rutte miljarden cadeau krijgen. Ziekenhuizen gaan failliet terwijl zorgverzekeraars miljarden op de plank hebben liggen. Zorgverleners, leraren en bouwvakkers moeten strijden voor waardering, terwijl de uitkeringen aan aandeelhouders gigantisch zijn. Sluit je nu ook aan!

 

Ik doe mee!

 

Kijk hier het interview met Lilian door Wilfred Genee terug.

Kijk hier Lilian’s toespraak terug.

 

Betrokken SP'ers