nieuws

Red het Bronovo!

Wéér dreigt de sluiting van een ziekenhuis: dit keer het Bronovo ziekenhuis in Den Haag. Zorgmedewerkers weten niet of ze nog een baan hebben. Patiënten vrezen voor hun vertrouwde zorg in het ziekenhuis dichtbij. En waarom? Sluiten is helemaal niet nodig. Daarom steunen wij de medewerkers en patiënten van het Bronovo om hun ziekenhuis open te houden.

Steeds meer ziekenhuizen moeten hun deuren sluiten. In ons land kunnen ziekenhuizen blijkbaar failliet gaan of moeten ziekenhuizen sluiten als er niet genoeg geld kan worden verdiend. Geld verdienen is belangrijker geworden dan de zorg.

Maar een ziekenhuis dichtbij, met spoedzorg, met verloskunde, is van levensbelang. Het is tijd om patiënten centraal te zetten in plaats van zorgverzekeraars. Het is tijd om de markt uit de zorg te slopen en te kiezen voor ons algemeen belang: Red onze ziekenhuizen.

Wij stellen goede zorg voorop. Steun je dit? Sluit je bij ons aan!

Ik doe mee!

Betrokken SP'ers