nieuws

De publieke sector in actie!

De publieke sector kwam dinsdag in actie. Want onze leraren, politieagenten en zorgmedewerkers die zich elke dag inzetten voor onze samenleving pikken het niet langer. Terecht, want de afgelopen tien jaar werden miljarden bezuinigd op de publieke sector, op dat wat van ons allemaal is. De helden van de publieke sector riepen het kabinet op om te investeren in onze zorg, veiligheid en onderwijs in plaats van miljarden cadeau te doen aan buitenlandse aandeelhouders. De SP staat zij aan zij met hen. Want het is tijd om onze publieke sector weer op te bouwen. Het is tijd voor rechtvaardigheid!

Het is Tijd voor rechtvaardigheid. Sluit je aan bij onze beweging en word Vriend voor rechtvaardigheid!

Word vriend

De publieke sector in actie
De publieke sector in actie
De publieke sector in actie
De publieke sector in actie