nieuws

Stem 21 maart op de SP!

Op 21 maart is het aan u. Dan mag u zeggen wat u belangrijk vindt in uw gemeente. De hoge heren in Den Haag zijn er vooral voor de multinationals en de miljonairs. Die krijgen miljarden cadeau. Maar onze gezinnen zijn er de afgelopen jaren amper op vooruit gegaan. In Den Haag zeggen de heren dat de crisis voorbij is, maar u moet langer doorwerken. En waarom verdienen pandjesbazen goud geld terwijl de huren steeds verder stijgen en onze jongeren nauwelijks een betaalbaar huis kunnen vinden?

De SP is er voor u. Met een stem op de SP kiest u voor goede zorg, een betaalbaar huis en een veilige buurt. En met een stem op de SP kiest u voor eerlijke politiek.

 

In veel dorpen en steden zijn SP'ers actief.  Klik hier als u benieuwd bent naar de standpunten, acties en bijeenkomsten van de SP bij u in de buurt.

Betrokken SP'ers