nieuws

SP in recordaantal gemeenten bij raadsverkiezingen

Ron Meyer

De SP doet in 121 gemeenten mee bij de raadsverkiezingen. SP-partijvoorzitter Ron Meyer is trots op dit record. 'Sinds jaar en dag bouwen wij aan een sterke partij die weet wat er speelt in de samenleving. Ik ben er trots op dat het, samen met de duizenden vrijwilligers, weer is gelukt om verder te groeien, ondanks dat er door herindelingen minder gemeentes zijn. Opnieuw kan er op meer plaatsen op een partij gestemd worden die voor en na de verkiezingen voor een rechtvaardige samenleving knokt.'

De SP doet in 16 gemeenten mee waar eerder niet op de SP gestemd kon worden. Meyer: 'Op plekken als Roermond, Apeldoorn, Emmen en Heerenveen doen we mee. Wij zijn er klaar voor om de komende jaren het verschil te maken. Voor goede zorg, veilige buurten en een overheid die mensen serieus neemt.'

Betrokken SP'ers