nieuws

#SPindebuurt: samen voor sociale vooruitgang

Emile Roemer in Utrecht in actie om buslijn 6 terug te krijgen

Honderden SP'ers spraken zaterdag met duizenden mensen over hun buurt en ons land. SP-voorzitter Ron Meyer: 'Dit was een indrukwekkende aftrap van onze buurtencampagne. We zullen het komende jaar met 1 miljoen mensen praten over het verbeteren van honderden buurten, bedrijven, zorginstellingen en scholen. Van een veilige straat tot goede betaalbare huizen. Van het Nationaal ZorgFonds zonder eigen risico tot sluiting van een onveilige kerncentrale. We hebben laten zien wat onze partij in petto heeft. En dit is nog maar het begin. Samen heroveren we terrein op het doorgeschoten individualisme. Samen boeken we overwinningen en zorgen we voor sociale vooruitgang.'

De volgende keer ook de magie voelen en meedoen? Of samen met de SP jouw buurt verbeteren? Doe mee!

 

Betrokken SP'ers