Demonstreer tegen beleid NAVO en Trump!

Sadet Karabulut

Op 24 en 25 mei is president Trump aanwezig bij de NAVO-top in Brussel. Oorlog en bommen zijn geen oplossing voor conflicten, maar dat is precies wat de  Amerikaanse president Trump wil doen met de NAVO: meer investeren in wapens, meer interventies, meer oorlog.

Daarom doet de SP, onder aanvoering van Kamerlid Sadet Karabulut, mee met de vreedzame demonstratie op 24 mei tegen de westerse oorlogspolitiek in het Midden-Oosten en de oplopende spanningen met Rusland. Karabulut: 'Trump en zijn rampzalige oorlogspolitiek moeten stoppen. Wij zeggen: 'Oorlog? Niet in mijn naam!'

Ook nemen we een dag later deel aan de alternatieve conferentie; met lezingen, debat, discussie en film over de NAVO, militarisering en de wapenindustrie.

Wil je ook mee naar Brussel? Meld je dan hier aan en regel er ook je kaartje voor de bus. Als je bij de alternatieve conferentie op 25 mei wil zijn, kijk dan hier.

 

Betrokken SP'ers