nieuws

Kom zaterdag ook naar het Nationale ZorgDebat in Den Haag!

Al een kwart miljoen mensen steunen het Nationaal ZorgFonds zonder eigen risico. Onze maatschappelijke beweging voor een zorg zonder eigen risico en geldverslindende marktwerking groeit als kool. En dat is geweldig nieuws!

Komende zaterdag hebben we onze volgende grote actiedag en daar mag jij natuurlijk niet ontbreken. Op deze actiedag houden we ook het Nationale ZorgDebat. Emile Roemer zal er in debat gaan met Lodewijk Asscher, Jesse Klaver en Henk Krol over de noodzaak om dit dure zorgstelsel in te wisselen voor een Nationaal ZorgFonds.

Als we de aanmeldingen mogen geloven kan dit weleens het grootste lijsttrekkersdebat in de campagne worden. Nog nooit eerder waren vele duizenden mensen live getuige van een lijsttrekkersdebat. En daar zijn we maar wat trots op.

In de Volkskrant van dinsdag stond een grote advertentie waarin bekende Nederlanders mensen oproepen om komende zaterdag ook te komen. Van Gordon tot Eric Corton en van Henk Schiffmacher tot Rutger Bregman, allemaal vragen ze om zaterdag ook naar het Malieveld in Den Haag te komen. 

Kunnen we rekenen op jouw komst? Meld je dan aan via Facebook en heb je vrienden die zich ook hard willen maken voor de zorg, neem ze dan mee!

Het programma op het Malieveld duurt van 12.00 tot 13.45 uur, daarna lopen we een gezamenlijke mars door Den Haag. Rond 15:30 eindigen we op spectaculaire wijze op het Malieveld.

Betrokken SP'ers