nieuws

Super Zaterdag in Utrecht, Den Haag en Almere

'Team Den Haag'

Het was voor de SP Super Zaterdag in Utrecht, Den Haag en Almere. In deze steden vroegen we de inwoners om het SP-plan voor een miljonairsbelasting en een eerlijke vermogensbelasting te steunen. Deze plannen leveren samen 4,2 miljard euro op. Hoe zouden de inwoners van Den Haag, Utrecht en Almere dit bedrag besteden?

SP-voorzitter Ron Meyer was erbij in Den Haag: 'Wij bouwen onze beweging van hoop en optimisme. Elke week de buurten in. Vandaag massaal de buurt in Almere, Utrecht en Den Haag. Samen de slopers wegjagen en onze wijken en werkvloeren opbouwen.'

Super Zaterdag in Den Haag
Super Zaterdag in Den Haag
Ron Meyer bij de Super Zaterdag in Den Haag
SP-voorzitter Ron Meyer bij de Super Zaterdag in Den Haag
Super Zaterdag in Utrecht
SP-wethouder Paulus Jansen bij de Super Zaterdag in Utrecht
SP-wethouder Paulus Jansen bij de Super Zaterdag in Utrecht
Super Zaterdag in Almere
Super Zaterdag in Almere

Betrokken SP'ers