nieuws

Kom naar de Red de Zorg Demonstratie

Op 12 september organiseert de FNV de grote Red de Zorg demonstratie. Want de zorg staat onder druk. Er worden miljarden bezuinigd. Verzorgingshuizen moeten sluiten, thuiszorgmedewerkers worden ontslagen en voor verpleeghuizen en zorg voor psychiatrische en gehandicapte cliënten is steeds minder geld. De bezuinigingen op de zorg moeten van tafel. Mensen moeten de zorg krijgen die ze nodig hebben.

Voor de zomervakantie ondertekenden binnen zes weken tijd 736.759 mensen een volkspetitie om de bezuinigingen op de zorg te stoppen. De Red de Zorg demonstratie is de volgende stap. Kom in beweging om de zorg te redden. Kom op 12 september naar Amsterdam.

Via de FNV kan je je aanmelden om gebruik te maken van gratis vervoer. De demonstratie start om 12.00 uur op het Damrak. Wil je mee flyeren, campagnemateriaal bestellen of je aansluiten, neem dan contact op met de SP-afdeling in jouw buurt of met de FNV

1 mei

Betrokken SP'ers