nieuws

Roemer geeft hulpverleners digitaal respect

Veel hulpverleners zoals politie, brandweer, ziekenhuispersoneel maar ook conducteurs krijgen in hun loopbaan te maken met agressie. Een deel houdt hier psychische problemen aan over. Om die groep te steunen is vandaag de site hulpvoorhulpverleners.nl gelanceerd in Den Haag. De site is tot stand gekomen door de samenkomst en samenwerking van een aantal Nederlanders die zich het lot van hulpverleners aantrekken. Emile Roemer was één van de vele politici die de hulpverleners digitaal een hart onder de riem stak.

Mensen in nood hulp bieden, het belangrijkste dat je je medemens kunt bieden. Alle lof voor een ieder die dat beroepshalve of vrijwillig weet te bieden. Oprecht veel dank namens ons allemaal, want helaas komen we allemaal wel een keer aan de beurt…

Emile Roemer, fractievoorzitter SP Tweede Kamer