nieuws

Oproep: Stil protest tegen missie Afghanistan

Gisteren was Nederland nog in de veronderstelling dat een nieuwe missie naar Afghanistan van de baan was. Vandaag ligt het anders: het kabinet dreigt, dankzij de steun van D66, ChristenUnie en GroenLinks alsnog een meerderheid te halen voor een missie naar Kunduz, Afghanistan. Om 19.00 staan tegenstanders van de nieuwe vechtmissie op het Plein in Den Haag. Neem kaarsen mee om dit stille protest kracht bij te zetten.

Opnieuw stuurt een kabinet, tegen de wil van het overgrote deel van de bevolking in, soldaten en politieagenten naar een oorlogsgebied. De vrede is daarmee niet gediend, de voortzetting van het conflict wel.

Het is nog altijd niet te laat. Kom vanavond naar het Plein in Den Haag en doe mee aan een stil protest tegen deze missie. Sluit je aan bij een ultieme poging om onze volksvertegenwoordigers, in oppositie en coalitie, te overtuigen om niet langer door te gaan op het heilloze pad van oorlog en geweld.

Om 19.00 staan tegenstanders van de nieuwe vechtmissie op het Plein in Den Haag. Neem kaarsen mee om dit stille protest kracht bij te zetten.

Steun Afghanistan: stop de oorlog. En laat op Facebook weten of je komt.