Nu is de tijd!

We staan voor een fundamentele keuze. Blijven de macht en de rijkdom in handen van de rijkste 10% of kiezen we voor een land waar de 90% het voor het zeggen heeft? Zelfs tijdens de coronacrisis gaan de winsten nog steeds naar de aandeelhouders, terwijl juist de mensen met de cruciale beroepen, zoals de zorgverleners, de vakkenvullers, de schoonmakers en vele anderen meer waardering zouden moeten krijgen.

De SP kiest voor verandering. Nederland moet eerlijker. Een land op basis van menselijke waardigheid, gelijkwaardigheid en solidariteit.

Dat kunnen wij niet alleen. Wacht niet langer en steun ons door lid te worden. Want met hoe meer we zijn, hoe sterker we staan!

Als SP-lid:

  • Steunt u onze strijd voor een eerlijk Nederland. Met uw bijdrage kunnen we lokale hulpdiensten oprichten, buurtinitiatieven ondersteunen en bijeenkomsten organiseren.
  • Krijgt u elke maand ons ledenblad de Tribune en een aantal keer per jaar Spanning, het blad van ons wetenschappelijk bureau, op uw deurmat. Leden in het buitenland ontvangen de Tribune en Spanning digitaal.
  • Krijgt u een mooi welkomstgeschenk: u kunt kiezen uit de boeken 'Weggecijferd. Teruggevochten.' Een fotoboek over de mensen achter het toeslagenschandaal,  'Onze Revolutie' van Bernie Sanders, 'De Bovenbazen' of 'Stel een daad - een kleine geschiedenis van de SP 1972-1999' van oud-SP-Kamerlid Ronald van Raak. Of u kunt kiezen voor een duurzame SP-waterfles.
  • U kunt al lid worden voor 5 euro per kwartaal.
  • Als u nu lid wordt krijgt u van ons het eerste kwartaal gratis. Het eerste kwartaal betaalt u dus niks.

Ga verder en vul snel uw gegevens in.

Ja, ik word lid!