Nu is de tijd voor jongeren en studenten!

Wij willen een toekomst waarin studeren niet betekent dat je enorme schulden moet maken. Wij strijden voor een toekomst waarin je huur betaalbaar is en huisjesmelkers aangepakt worden. Een toekomst met een rechtvaardig klimaatbeleid, betaald door de vervuilers.

Wij willen een einde aan de politiek waarin alles draait om het individu en winst. Een einde aan de politiek die de volgende generatie met studieschulden en een klimaatcrisis opzadelt.

De SP kiest voor verandering. Nederland moet eerlijker. Dat kunnen wij niet alleen. Wacht niet langer en sluit je aan. Want met hoe meer we zijn, hoe sterker we staan!

Ja, ik word lid!

Als SP-lid:

  • Steun je onze strijd voor een eerlijk Nederland. Met jouw bijdrage zetten wij acties op voor het klimaat, voor een hoger minimumloon en tegen huisjesmelkers.
  • Als je nu lid wordt krijg je van ons het eerste kwartaal gratis. Het eerste kwartaal betaal je dus niks.
  • Betaal je daarna slechts 5 euro per kwartaal.
  • Krijg je elke maand ons ledenblad de Tribune en een aantal keer per jaar Spanning, het blad van ons wetenschappelijk bureau, op uw deurmat. Leden in het buitenland ontvangen de Tribune en Spanning digitaal.
  • Krijg je een mooi welkomstgeschenk: je kunt kiezen uit de boeken 'Weggecijferd. Teruggevochten.' Een fotoboek over de mensen achter het toeslagenschandaal,  'Onze Revolutie' van Bernie Sanders, 'De Bovenbazen' of 'Stel een daad - een kleine geschiedenis van de SP 1972-1999' van oud-SP-Kamerlid Ronald van Raak. Of je kunt kiezen voor een duurzame SP waterfles of de enige echte SP Beanie/Muts.

Ga verder en vul snel je gegevens in.

Ja, ik word lid!