Nu is de tijd voor jongeren en studenten!

Wij willen een toekomst waarin studeren niet betekent dat je enorme schulden moet maken. Wij strijden voor een toekomst waarin je huur betaalbaar is en huisjesmelkers aangepakt worden. Een toekomst met een rechtvaardig klimaatbeleid, betaald door de vervuilers.

Wij willen een einde aan de politiek waarin alles draait om het individu en winst. Een einde aan de politiek die de volgende generatie met studieschulden en een klimaatcrisis opzadelt. 

De SP kiest voor verandering. Nederland moet eerlijker. Dat kunnen wij niet alleen. Wacht niet langer en sluit je aan. Want met hoe meer we zijn, hoe sterker we staan!

ALS SP-LID:

  • Steun jij onze strijd voor een eerlijk Nederland. Zo zetten wij acties op voor het klimaat, voor een hoger minimumloon en tegen huisjesmelkers.
  • Krijg je elke maand gratis ons ledenblad De Tribune én de Spanning, het blad van ons wetenschappelijk bureau.
  • Je kunt al lid worden voor 5 euro per kwartaal. Als je nu lid wordt krijg je van ons het eerste kwartaal gratis. Het eerste kwartaal betaal je dus helemaal niks.
  • Krijg je een mooi welkomstgeschenk: je kunt kiezen uit de boeken 'Weggecijferd. Teruggevochten.' een fotoboek over de mensen achter het toeslagenschandaal, 'Onze Revolutie' van Bernie Sanders, 'De Bovenbazen' of 'Denken op de dijken' van SP-Kamerlid Ronald van Raak. Of je kunt kiezen voor een duurzame SP-waterfles. Je kunt ook een uniek SP-vogelhuisje ontvangen, gemaakt op een bijzondere plek: arbeidscentrum De Boei in Vlaardingen. De Boei biedt dagbesteding aan mensen met een verstandelijke beperking.

Ga verder en vul snel je gegevens in.

JA, IK WORD LID!