Nu is de tijd voor jongeren en studenten!

Jarenlang is ons door rechtse politici verteld dat de samenleving beter wordt als je maar hard genoeg je best doet. De verantwoordelijkheid voor succes ligt volledig bij het individu. Slaag je niet? Dan doe je dus niet genoeg je best. Tegen dat neoliberale denken strijdt de SP.

Vooruitgang begint voor ons met het bestrijden van achterstand en tweedeling. Een eerlijke kans voor iedereen, niet slechts voor enkelen. Daar moeten we wel voor vechten. Voor een toekomst waarin studeren niet betekent dat je een torenhoge schuldenlast meedraagt. Voor een toekomst waarin je huur betaalbaar is en huisjesmelkers aangepakt worden. Voor een toekomst met een rechtvaardig klimaatbeleid, betaald door de vervuilers.

Stop met de politiek waarin alles draait om het individu en winst. Stop de met politiek die de volgende generatie met studieschulden en een klimaatcrisis opzadelt. 

De SP kiest voor verandering. Nederland moet eerlijker. Dat kunnen wij niet alleen. Wacht niet langer en steun ons door lid te worden. Want met hoe meer we zijn, hoe sterker we staan!

ALS SP-LID:

  • Steun jij onze strijd voor een eerlijk Nederland. Zo zetten wij acties op voor het klimaat, voor een hoger minimumloon en tegen huisjesmelkers.
  • Krijg je elke maand ons ledenblad De Tribune én de Spanning, het blad van ons wetenschappelijk bureau, op jouw deurmat
  • Krijg je een mooi welkomstgeschenk: je kunt kiezen uit de boeken 'Onze Revolutie' van Bernie Sanders, 'De Bovenbazen' of 'Denken op de dijken' van SP-Kamerlid Ronald van Raak. Of je kunt kiezen voor een duurzame SP-waterfles. Je kunt ook een uniek SP-vogelhuisje ontvangen, gemaakt op een bijzondere plek: arbeidscentrum De Boei in Vlaardingen. De Boei biedt dagbesteding aan mensen met een verstandelijke beperking.
  • Je kunt al lid worden voor 5 euro per kwartaal.
  • Als je nu lid wordt krijg je van ons het eerste kwartaal gratis. Het eerste kwartaal betaal je dus helemaal niks.

Ga verder en vul snel je gegevens in.

JA, IK WORD LID!