Vacature: Beleidsmedewerker - fulltime

De SP is op zoek naar een beleidsmedewerker die de Tweede Kamerfractie van de SP wil komen versterken. De SP is altijd in de buurt, op straat en in het parlement aanwezig.

Wat ga je doen?  

Het werken op de SP Tweede Kamerfractie is heel divers. Niet alleen bereid je het parlementaire werk voor, ook kijk je hoe we met acties naar buiten kunnen treden en benader je hiervoor actief de (sociale) media. Je bent continu bezig met het vinden en uitvoeren van de beste manieren om mensen te informeren over onze visie en hen te betrekken bij de activiteiten van de SP.

Je houdt bij wat er speelt onder mensen, je bent op de hoogte van de actualiteiten en probeert onze standpunten over het voetlicht te krijgen en draagt ideeën aan over hoe we onze partij nog beter kunnen uitdragen.  
 
Wie ben jij?

Je hebt goede politieke voelhorens, denkt in mogelijkheden en verliest de strategie niet uit het oog. Je handelt snel en stelt niet uit tot morgen wat vandaag kan. Je schrikt niet van deadlines en vindt het niet erg om ook buiten kantooruren te werken als nieuws of partijactiviteiten zich aandienen. Je bent goed bekend met onze partij, onze ideologie en onze werkmethoden, draagt deze een warm hart toe en weet die toe te passen in het dagelijkse werk.
 
Wat bieden wij?  

  • Een fulltime baan in het hartje van politiek Den Haag op de SP Tweede Kamerfractie;
  • Een contract voor minimaal 6 maanden met zicht op verlenging bij goed functioneren;
  • Een salariëring overeenkomstig het loongebouw van de SP,  
  • Prima secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een reiskostenvergoeding (o.b.v. OV 2e klas) en een sportvergoeding;
  • De juiste middelen om je werk goed uit te kunnen voeren;
  • Een team met enthousiaste collega’s.

Wil jij je talent inzetten om met de SP te werken aan gelijkwaardigheid, menselijke waardigheid en solidariteit? Stuur dan je motivatie en CV naar personeelszaken@sp.nl ovv vacature beleidsmedewerker. Voor aanvullende informatie kun je contact opnemen met Meta Meijer (tel: 06-18632850).