www.sp.nl

Homepage SPSP.nl
SP :: Actueel :: 28-07-2014 20:27

tomaatwww.sp.nl, privacy en toegankelijkheid

Privacy

Persoonsgegevens die door middel van formulieren of op enige andere wijze worden verkregen, zullen niet verstrekt worden aan derden, behalve wanneer de gebruiker daartoe uitdrukkelijk toestemming geeft.

Deelname aan polls levert je een ‘cookie’ op, enkel om te voorkomen dat je twee keer stemt in dezelfde poll.

Discussiebijdragen ingestuurd zonder geldig e-mailadres worden niet geplaatst.

Toegankelijkheid

Er bestaan veel soorten computers, browsers en gebruikers. De beste manier om voor iedereen toegankelijke websites te bouwen is conformering aan de wereldwijde standaarden van het Word Wide Web Consortium (W3C), in concreto: toepassing van XHTML 1.0 en CSS2.

CSS Valide!De CSS van deze site is 100% oké. Dat geldt nog niet voor alle HTML op meer dan 100.000 pagina's...

Inzoverre afzonderlijke browsers (Internet Explorer, Firefox, Opera, Safari, enz.) webpagina's niet weergeven volgens deze standaarden, proberen we daaraan tegemoet te komen. Desalniettemin geldt dat browsers behoren te voldoen aan de standaarden. En niet dat websites moeten voldoen aan de browsers...

Binnen de grenzen van onze mogelijkheden houden wij maximaal rekening met bezoekers met een visuele, auditieve, motorische of verstandelijke handicap. Heb je in dit opzicht aanmerkingen op onze website(s), meldt het dan alsjeblieft aan de webmaster.

Honderd procent toegankelijkheid voor honderd procent van de procent van de bezoekers zal echter – naar wij vrezen – voorlopig nog een wensdroom blijven.

Open source software

Waar open standaarden en open source software bestaan, maken wij daar bij voorkeur gebruik van. Onze webserver draait dan ook onder FreeBSD en Apache, en gebruikt PHP, Perl, Python, MySQL, mnoGoSearch, Webalizer, AWStats, MailMan, Drupal en WordPress.

Voor meer informatie kan men zich wenden tot de webmaster.

Delen via sociale media Informatie over delen en sociale media

Blijf op de hoogte

Meld je nu aan voor de nieuwsbrief van Emile Roemer en belangrijk nieuws van de SP:

SP Nieuws

Laatste berichten

ZATERDAG 26 JULI
COLUMN
VRIJDAG 25 JULI
COLUMN
IN DE MEDIA
Studio SP
top