www.sp.nl

Homepage SPSP.nl
SP :: Nieuws :: Berichten
Laat de tekst voorlezen met ReadSpeaker

SP begint in aanloop naar verkiezingen met forse ledenwerfcampagne

11-07-2006 • De SP begint vandaag, als eerste aanzet voor de verkiezingscampagne, met een ledenwerfcampagne op straat, in het openbaar vervoer, op radio, tv en internet. De partij is inmiddels qua leden de derde partij van Nederland, maar voert in aanloop naar de verkiezingen van november een forse campagne om veel nieuwe leden te werven. De slogan van de campagne is NU SP!

NU SPAlgemeen Secretaris Hans van Heijningen: “Steeds meer mensen voelen zich aangesproken door het verhaal en het werk van de SP. Honderdduizenden hebben ons de afgelopen jaren hun stem toevertrouwd, iets waar wij uiteraard zeer dankbaar voor zijn. Wij vragen deze mensen nu om een stapje verder te gaan door zich aan te sluiten, zodat we samen ons steentje kunnen bijdragen aan een beter Nederland en een betere wereld.”

Nieuwe leden krijgen maandelijks een uitgebreid nieuws- en opinieblad (de Tribune), gratis toegang tot een reclamevrije internetprovider en het boek ‘Hoe dan, Jan?’, waarin Jan Marijnissen door schrijvers/journalisten Karel Glastra van Loon en Kees Slager wordt ondervraagd over de alternatieven van de SP voor de huidige politiek.

Vanaf vandaag zijn op radio, tv en internet tientallen spotjes te horen en te zien. De actieve leden van de SP gaan de straat op om nieuwe leden te werven. De campagne wordt verder ondersteund door onder meer honderden lichtbakken op NS-stations.

Delen via sociale media Informatie over delen en sociale media
top