www.sp.nl

Homepage SPSP.nl
SP :: Nieuws :: Berichten
Laat de tekst voorlezen met ReadSpeaker

In actie voor Azië!

06-01-2005 • Op diverse manieren zijn SP’ers actief om een bijdrage te leveren aan de hulpverlening voor de slachtoffers van de tsunami’s die onlangs diverse Aziatische en Afrikaanse landen troffen. Lokale afdelingen zamelen geld in voor Giro 555 en steunen initiatieven van particulieren.

Jan Marijnissen levert een bijdrage aan de nationale actie die vandaag wordt georganiseerd door de publieke en commerciële omroepen. Hij zit als vrijwilliger in het telefoonpanel van het tv-programma dat vanavond wordt uitgezonden op onder meer Nederland 2, RTL4 en SBS6.

De SP-afdeling Den Haag ondersteunt op allerlei manieren een benefietconcert dat vrijdag wordt gegeven in de Grote Kerk. Daar kan het publiek voor 5 euro tussen 20:00 en middernacht genieten van, onder andere, Def Rhymz en Re-Play onder het motto ‘Den Haag voor Azië’. Ook wordt op diverse nieuwjaarsrecepties van SP-afdelingen geld ingezameld voor Giro 555.

De weblogs van SP’ers als Jan Marijnissen en Anja Meulenbelt gaan vandaag ‘op wit’ en verwijzen door naar de website van Giro 555 . Op deze manier willen zij aandacht vragen voor de fondsenwerving om de noodhulpverlening en wederopbouw te ondersteunen

De 12 kamerleden van de SP hebben ieder 1.000 Euro overgemaakt.

Delen via sociale media Informatie over delen en sociale media

Moed College
Studio SP
top