www.sp.nl/milieu

Homepage SPSlash Milieu

Zoeken in /milieu

/milieu :: onze mensen

Meer info over Eric Smaling

Eric Smaling

Meer info over Henk van Gerven

Henk van Gerven

Meer info over Emile Roemer

Emile Roemer

Fractiemedewerkers:
Rick Hovens
Inez Staarink
Ingrid Gyömörei

/milieu :: agenda

  • Donderdag 28 augustus Dordrecht - 10:00 uur, Eric Smaling brengt een bezoek aan energieleverancier DONG Energy in Dordrecht
  • Vrijdag 12 september Den Bosch - Eric Smaling gaat vandaag op werkbezoek bij Essent
SP.nl/milieu
Laat de tekst voorlezen met ReadSpeaker

Roemer: “Regels gevaarlijke stoffen op internet”

22-10-2007 • SP-Kamerlid Emile Roemer heeft er bij de minister op aangedrongen om nu eindelijk eens de regels voor het vervoer van gevaarlijke stoffen op internet te publiceren. Nu is voor veel mensen onduidelijk welke gevaarlijke stoffen er op de (spoor)wegen langs hun huis mogen rijden. De vele regels die er zijn, staan niet overzichtelijk op internet. Bovendien mist bij veel regels de Nederlandse vertaling.

Roemer kwam er onlangs achter dat de regering al vier jaar geleden beloofd had om deze Nederlandse vertalingen van de regels op internet te zetten. Dit is tot nu toe niet gebeurd. Roemer: “Mensen hebben er recht op om te weten wat er langs hun huis vervoerd wordt. Deze regels moeten dan wel goed leesbaar en vindbaar zijn.”

Afgelopen woensdag heeft op initiatief van Roemer de Tweede Kamer besloten om bij verkeersminister Eurlings aan te dringen op het nakomen van zijn belofte.

Delen via sociale media Informatie over delen en sociale media
top