www.sp.nl

Homepage SPSP.nl
SP :: Publicaties :: Columns
21 MEI 2008

Column

Paul Ulenbelt:

Wereldrecord!

Paul Ulenbelt

De SP heeft een wereldrecord. We komen in het Guinness Book of Records. Eendrachtige samenwerking van vele duizenden SP-leden en hun kinderen vormde de basis voor het record.

Bij aankomst kregen de bezoekers van SPELEN08, naast champagne, een rood of wit fluitje. Iets voor twaalven was het zover. Ik mocht de recordpoging inleiden. Door de aangekondigde BTW-verhoging worden de boodschappen nog duurder. Dit kabinet moet worden teruggefloten. Drie, twee, een...en 5450 mensen bliezen de longen uit het lijf. Twintig seconden lang. Officials van de Guinness World Records LTD hadden de fluitjes geteld. Gecontroleerd of er echt werd geblazen. En ja. Het record kabinet terugfluiten was een feit.

Presentatrice Isolde kondigde aan dat het officiële certificaat te zien was bij het speed-daten met kamerleden in het reuzenrad. Dus toog ik met het ingelijste document naar het Walibi-terrein. Nog nooit ben ik op een dag zo vaak op de foto gezet. Meer dan 100 keer werd ik gevraagd om te poseren. Met certificaat. Met een van de andere kampioenen. Ze waren trots. Op het record. Op de SP. Op naar volgende records. Bij acties. Bij verkiezingen. Samen zullen we nog vele records breken.


Eerder deze week:


RSS-feed SP-columns RSS 2.0
Wat kun je met RSS?

Delen via sociale media Informatie over delen en sociale media

Blijf op de hoogte

Meld je nu aan voor de nieuwsbrief van Emile Roemer en belangrijk nieuws van de SP:

SP Nieuws
Studio SP
top